WAAROM DIT BLOG

Lieve mensen,

De meesten van jullie weten dat we sinds kort in een andere wereld terecht zijn gekomen en voor de lange toekomst zullen blijven. Alle lieve reacties snel na de eerste nare berichten hebben ons doen beseffen dat de communicatie over alles heel veel tijd en energie kost, hoe dierbaar en steunend ook.

We willen jullie allemaal natuurlijk zo goed mogelijk informeren en beseffen ons dat deze ontwikkeling niet alleen voor ons zwaar is, maar jullie ook diep raakt.

We vinden het heel belangrijk dat onze kinderen zo normaal mogelijk kunnen leven en dus zo min mogelijk worden geconfronteerd met verhalen en/of reacties. We willen in het bijzijn van de kinderen emoties of het bespreken van de situatie zo veel mogelijk vermijden.

We vertrouwen erop dat jullie allen daar rekening mee houden. Ook daarvoor is het van belang dat we proberen de juiste informatie via deze blog naar buiten te brengen.

Via dit blog kunnen jullie ook reacties achterlaten. We vertrouwen op jullie begrip dat we niet op al jullie berichten (ook mails/app-jes etc.) kunnen en zullen reageren.

Veel liefs en dank.

roskam-1 Hein&pien

Alexandra25WAAROM DIT BLOG

1 comment

Join the conversation
  • Claudia Hazeleger - 18 september 2016 reply

    Ach lieverds, wat een vreselijk bericht en wat een immens verdriet om die kleintjes zo te zien en te beseffen wat jullie allemaal door maken. Dan staat je wereld echt stil….. Wat een onmacht, zo weinig wat wij kunnen doen voor jullie….. Ik deel en draag graag bij en als je verdere hulp op oppas nodig hebt thuis dan mogen jullie mij altijd bellen #durftevragen!! Ach die heerlijke snoetjes wat lijken zij ook op jou trouwens! Hele dikke knuffel voor jullie allemaal en wat goed dat je zusje dit initiatief heeft genomen! Dikke kus Clau

Geef een reactie